11 Şubat 2013 Pazartesi

"Agpaoa"nın duası....



BİR ŞİFACI'NIN DUASI


Filipinli Büyük Şifacı

"Agpaoa"
 
şöyle dua ederdi:


“Aziz Tanrı, tüm yaratılışın ve tüm yaratığın içerdiği Evrensel Kanun'un gerçeğine ve gücüne inanıyorum. Kozmik güç, beni bir bulut gibi sarıyor ve bir ırmak gibi suluyor. Düşüncelerimin, sözlerimin, davranışlarımın en küçüğünde tezahür eden o ilâhî güçle uyum hâlinde oluncaya kadar, şuur düzeyimi yükseltiyorum.
Ruhum bedenime hükmediyor ve bedenim ruhuma itaat diyor. Fizik bedenim özümlediğimin ve düşündüğümün sonucudur. Bunun sonucu mükemmel sağlık, mutluluk ve gençliktir. İyimser, mutlu ve neşeli olarak, yaşamımdaki ulu güzelliği keşfediyorum.
İnsanlıkla barış hâlindeyim. Kalbim kusursuz bir sevgi ile doludur. Sağlam ve sağlıklı olan yüreğimde uyum vardır. Sinirlerim şimdi sakin, durgun ve kaygandır. Telâşta ve gürültüde bile sükûnetini korur, tüm bilginin kaynağı olan Evrensel Ruh'un ritmi ile uyum hâlinde kalırım.
Neye ihtiyacım olduğunu ve onu nasıl bulacağımı bilirim. Dışarıda aradığımı kendi içimde buldum. Evrensel Kanun'un hikmeti beni yönetir, besler, doldurur, yöneltir ve sorunlarımı çözer. Şimdi bedenimde, hayatımda, çalışmamda ve tüm atılımlarımda tam bir uyum vardır. 

    Canlılık, dirilik ve enerji doluyum.
    Edindiğim bilgileri uygularım.
    Tanrı'ya inanır, kendime ve hemcinsime, insanlığa güvenirim. Bilirim ki, gerçeğin araştırılması gerçek sevgiden ve gerçek imandan geçer. Gerçek, her ruhta yaşamaktadır. İman sayesinde her şey mümkündür.
Sevinçleri ve sınavları sükûnetle kabul edecek kadar güçlüyüm. Güçlerimi sadece iyilik için kullanırım. Her şeyde gizlenmiş iyi ile kötüyü ayırt eder ve mantıklı bir muhakeme ile akıllı bir sonuca varırım. Hayatın olaylarına sağlıklı bir bakışım vardır. İnsanlık zincirinin bir halkasıyım ve dolayısıyla meydana gelen her şeyden kısmen sorumluyum.

En büyük sevincim, evrensel güçlerce aydınlatılmakta olduğum hususundaki o gerçek duygum ve özgürlüğümdür. 
Çünki Evrensel İlâhî Düzen içinde yaşamaktayım. 
Nefes alır, bedenimin her bir kasını gevşetirim. O an içimde akan tatlı titreşimi hissederim.
Sadece olumlu düşünceler üretir ve her türlü olumsuz düşünceyi uzaklaştırırım, sonuç olarak da acı kaybolur, endişeler uzaklaşır, kuşkular diner ve korku yok olur. 
İyiyim, iyiyim, çok, çok iyiyim.
Semavî güçlerle ilişkim kalbimin merkezindedir. 

Üzerimde tatlı bir bulut hisseder gibiyim, beni her yönümden sarıyor, hislerimi ve sinirlerimi sakinleştiriyor. 
Gücüne, hikmetine, öğütlerine teslim oluyor ve Tanrım sana teşekkür ediyorum.
Bilgeliğinin ve bilginin sonsuzluğunu kum taneleriyle ölçseler, yeryüzünün tüm kumu yetmez.,
Ey Tanrım, harikulâde bir şekilde senin suretinde yaratıldığım için sana müteşekkirim.” 
*
Alıntıdır...
Ankara, 09 Şubat 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder